HEBJEDING

LAAT JEZELF OVERTUIGEN EN LEES OVER DE EERDERE ERVARINGEN VAN ONZE KLANTEN.

Thijs van Veldhoven, Studenten Techniek In Politiek (STIP)

De samenwerking met hebjeding verliep soepel en er werd snel gereageerd op onze mails. We zeiden hoe we het ontwerp ongeveer voor ons zagen en binnen korte tijd kwam hebjeding met een mooi design. Ook werd er goed meegedacht naar oplossingen op een professionele manier. Wij zijn in ieder geval erg tevreden met de samenwerking!

Coco Langens, Taurus Lustrum Commissie 2017

De samenwerking met Hebjeding is mij erg goed bevallen! Binnen ons product sokken was er meer dan genoeg keuze tussen verschillende soorten sokken. Bij de keuze voor een bepaalde soort kreeg ik nuttig advies. Ook met al mijn vragen over het ontwerp kon ik bij ze terecht. Heel fijn dat er echt meegedacht wordt!

Lenneke van den Belt, Gadgetcommissie Albertus Lustrum 2017

Wij vonden het fijn met jullie samenwerken omdat jullie goed meedenken in onze wensen, flexibel zijn en ons goed op de hoogte houden over de mogelijkheden. Ook als er kleine dingetjes even minder goed verliepen werd dit op een professionele manier naar ons gecommuniceerd.

Emiel Maasland, Introductieweek Erasmus Universiteit Rotterdam 2018

Fijne communicatie gehad met Hebjeding over het bestellen van pitchers voor onze Cantus. Lekker persoonlijk en snel, maar ook erg professioneel. De pitchers zagen er perfect uit en werden ruim op tijd geleverd. Heel erg tevreden met het resultaat, het heeft onze Cantus zeker geholpen!

Huug Kamerbeek, Ontvangst Commissie Virgiel 2017

Ik ben zeer tevreden over de communicatie en de snelheid ervan. Hebjeding dacht met ons mee en toonde flexibiliteit. De zwembroeken en sokken waren op tijd bij ons en van de juiste kwaliteit. Concluderend zou ik een volgende samenwerking zeker aanmoedigen.

Miranda van Duijn, Introductieweek TU Delft 2018

Bij hebjeding krijg je echt waar voor je geld; ze hebben ruime keuze aan artikelen die op veel verschillende manieren te customizen zijn. De communicatie was altijd duidelijk en transparant, over de grote oplage aan zonnebrillen zijn we dan ook zeer tevreden. Zeker een aanrader voor promotie artikelen!

Ires van Veen, Introductieweek TU Delft 2017

Als OWee 2017 namen we meer dan 3000 zonnebrillen af van Hebjeding! Het was fijn dat we ze zo over de vloer hadden met allerlei samples en goed op de hoogte werden gehouden van het proces.

Tessa Boon, Eurekaweek Erasmus Universiteit Rotterdam 2017

Hebjeding is een professionele partij die onze pitchers voor de Eurekaweek Cantus heeft geleverd. Hebjeding was duidelijk en snel in de communicatie en heeft een persoonlijke aanpak.